Άγγλος κωμικός πέταξε ψεύτικα χαρτονομίσματα στον Μπλάτερ (video)

Με άκρως εντυπωσιακό τρόπο διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ζεπ Μπλάτερ και είχε ως κεντρικό θέμα την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της FIFA (ορίστηκε για τις 26 Φεβρουαρίου 2016). Ο 79χρονος Ελβετός, που πρόσφατα παραιτήθηκε από την προεδρία μετά τα σκάνδαλα διαφθοράς στους κόλπους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και τις συλλήψεις στελεχών της, πριν ξεκινήσει την ομιλία του είδε κάποιον να τον πλησιάζει και να του πετάει χαρτονομίσματα.

Εκείνος που διέκοψε τη συνέντευξη Τύπου της FIFA, ήταν ο Άγγλος κωμικός Λι Νέλσον, ο οποίος μπήκε στην αίθουσα κρατώντας στα χέρια του ψεύτικα χαρτονομίσματα και δη δολάρια και αφού πλησίασε τον Ζεπ Μπλάτερ του τα πέταξε. Οι άνδρες της ασφάλειας τον ακινητοποίησαν και τον έβγαλαν από τη αίθουσα, αλλά η κίνηση του Άγγλου, που ήταν φυσικά συμβολική, είχε καταγραφεί ήδη από τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμών.

Ο Μπλάτερ το μόνο που είπε για το περιστατικό, ήταν το εξής: «Μόλις κάλεσα την αείμνηστη μητέρα μου και είπε μην ανησυχείς, είναι έλλειψη παιδείας. Κυρίες και κύριοι, θα πρέπει πρώτα να καθαρίσουμε. Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Αυτό που έγινε δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here