Ενα απίστευτο τροχαίο-Ιπτάμενο ΙΧ καρφώθηκε στον β΄ όροφο κτηρίου

Ενας Αμερικανός ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Μετέτρεψε το ΙΧ αυτοκίνητό του ιπτάμενο και το κάρφωσε στον δεύτερο όροφο κτιρίου στην πόλη Σάντα Άννα της Καλιφόρνια. 

Η φωτογραφία από το σημείο του παράξενου αυτού ατυχήματος που δημοσίευσαν οι τοπικές Αρχές κάνει από το πρωί τον γύρο του διαδικτύου.

Το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα όταν συγκρούστηκε με υπερυψωμένο διαχωριστικό στον δρόμο και… απογειώθηκε, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στον δεύτερο όροφο κτιρίου. Η σύγκρουση προκάλεσε μικρή πυρκαγιά στο διαμέρισμα όπου εισέβαλε το όχημα, η οποία ωστόσο κατασβέστηκε γρήγορα.

Ο οδηγός του οχήματος, που παραδέχθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, κατάφερε να ελευθερωθεί μόνος του από το όχημα, όμως ο συνοδηγός του παρέμεινε στο… μετέωρο αμάξι για μία ώρα προτού τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική.

Print Friendly, PDF & Email

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Ο οδηγός του οχήματος, που παραδέχθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, κατάφερε να ελευθερωθεί μόνος του από το όχημα, όμως ο συνοδηγός του παρέμεινε στο… μετέωρο αμάξι για μία ώρα προτού τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική. presspublica.gr […]

  2. […] Ο οδηγός του οχήματος, που παραδέχθηκε αργότερα στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, κατάφερε να ελευθερωθεί μόνος του από το όχημα, όμως ο συνοδηγός του παρέμεινε στο… μετέωρο αμάξι για μία ώρα προτού τον απεγκλωβίσει η Πυροσβεστική.presspublica.gr […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here