Εμβόλιο Johnson & Johnson: Με εξωτερική αιμορραγία νοσηλεύεται 36χρονος που εμφάνισε θρομβοπενία

Με θρομβοπενία εξακολουθεί να νοσηλεύεται 36χρονος από την Κεφαλονιά 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Μιλώντας στο Star, ο 36χρονος Ευάγγελος Γαλιατσάτος μίλησε μέσα από την Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο για την περιπέτεια της υγείας του.

Όπως είπε, 10 ημέρες μετά τον εμβολιασμό του ένιωσε μουδιάσματα στα άκρα και γέμισε κόκκινα σημάδια. «Εξωτερική αιμορραγία», μου είπανε οι γιατροί. Θορυβήθηκε και πήγε αμέσως στο νοσοκομείο της Κεφαλονιάς. Οι γιατροί του έκαναν αιματολογικές εξετάσεις και τα αποτελέσματα τούς ανάγκασαν να στείλουν επειγόντως τον νεαρό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο.

Σήμερα νοσηλεύεται με θρομβοπενία στην Αιματολογική Κλινική και ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπεία.

Παρά την περιπέτειά του, ο 36χρονος ανέφερε ότι δεν το μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο αλλά αν γυρνούσε το χρόνο πίσω ίσως να επέλεγε κάποιο άλλο.

Κι ενώ οι γιατροί ερευνούν το αν η παρενέργεια σχετίζεται με το εμβόλιο, ο πατέρας του 36χρονου -υπέρμαχος του εμβολιασμού- εξέφρασε την εκτίμηση πως από τη στιγμή που ο γιος του δεν είχε ιστορικό με αλλεργίες και φάρμακα, τότε μάλλον οι επιπλοκές οφείλονται στο εμβόλιο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here