Εμπαιγμός και παρεμπόδιση στο έργο των γιατρών του Δ. Κουφοντίνα

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί της προσωπικής επιλογής του Δ. Κουφοντίνα, που τον έχουν κατ’ επανάληψη επισκεφτεί και στη Φυλακή Δομοκού, και στην Παθολογική Κλινική και στη ΜΕΘ, ζήτησαν από τη διοίκηση του Γ.Ν. Λαμίας να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Αν και στο αίτημά τους συμφώνησαν οι συνάδελφοι της ΜΕΘ του Γ.Ν. Λαμίας και παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες να εξασφαλίσουν τη σχετική άδεια, «αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό», αναφέρουν.

Χθες, ο διοικητής του νοσοκομείου Ανδρέας Κολοκυθάς, «προφανώς καθ’ υπαγόρευση της κυβέρνησης, αρνήθηκε -με πρόσχημα τα μέτρα προστασίας για την COVID 19- να μας στείλει τις βεβαιώσεις μετακίνησης. Σήμερα, δεν απαντάει στις κλήσεις μας στο προσωπικό του τηλέφωνο, στο γραφείο του και στα e-mail. Tη μοναδική φορά που καταφέραμε να σηκώσει το τηλέφωνο, προφασίστηκε κλήση από την ΥΠΕ δηλώνοντας ότι θα μας ενημερώσει αργότερα, πράγμα που δεν έγινε» καταγγέλλουν οι Ζδούκος Θεόδωρος (Γενικός Ιατρός, Διευθυντής ΕΣΥ) και Ντουζέπη Κατερίνα (Αναισθησιολόγος-Εντατικολόγος, Επιμελήτρια Α ΕΣΥ).

Οι δύο γιατροί καλούν το υπουργείο Υγείας και τον διοικητή του Γ.Ν. Λαμίας «να σταματήσουν την παρελκυστική τακτική και να επιτρέψουν την επίσκεψή μας στον Δ. Κουφοντίνα, αποστέλλοντας τις βεβαιώσεις μετακίνησης».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here