Εμμένει στη θέση της η ΑΕΚ, σκληρή απάντηση στην ΕΟΚ, πανό στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ με επιστολή της προς την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω σχετικά με την απόφαση της να αγωνιστεί στο Eurocup, παρά τις προειδοποιήσεις της Ομοσπονδίας και την πίεση της FIBA.

Στην επιστολή αναφέρεται πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί για την απόφαση της να αγωνιστεί σε μία διοργάνωση της οποία μέχρι πρότινος η EOK αναγνώριζε, ενώ προειδοποιεί πως αν τυχόν υποστεί οικονομική ζημία από ενδεχόμενη αποβολή της τότε θα ακολουθήσει την νομική οδό προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα της.

«Δεν μπορείτε να μας υποχρεώσετε να παίξουμε στην Ευρώπη αν δεν το επιθυμούμε, ούτε να μας πείτε που θα παίξουμε. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε για προθέσεις ή σκέψεις. Δεν μπορείτε να μας τιμωρήσετε γιατί δε θέλουμε να αγωνιστούμε σε διοργάνωση της δικής σας αρεσκείας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή προς την Ελληνική Ομοσπονδία.

Στο μεταξύ, έχει οριστεί συνάντηση μεταξύ της FIBA και της Ευρωλίγκας στις 3 Μαΐου προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα που έχει προκύψει και να μην υπάρξει ζημιά συνολικά για το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Basket League, οι οπαδοί της ΑΕΚ πήραν θέση για τα πεπραγμένα του τελευταίου διαστήματος, αναρτώντας πανό με ξεκάθαρο μήνυμα.

«Η ιστορία κι ο λαός της ΑΕΚ δεν εκβιάζονται. Θα μας βρεις μπροστά σου», αναφέρει το πανό.

ÁÅÊ - ÐÁÏÊ(ÐËÅÉ ÏÖ BASKET LEAGUE 2015-2016) AEK - PAOK

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here