Σοκαρισμένοι οι επιβάτες της Emirates, σώθηκαν στον παρά 1′ -Βίντεο, μαρτυρίες

Σαν από θαύμα, κυριολεκτικά στο παρά 1΄αποτράπηκε μια ακόμη μεγάλη τραγωδία και σώθηκαν οι 282 επιβάτες του αεροσκάφους της Emirates, που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι βγήκαν από το αεροσκάφος μέσα σε 45 δευτερόλεπτα από την προσγείωση, γεγονός που τους έσωσε τη ζωή.

Παρατηρήσαμε ότι κάτι πήγαινε «στραβά», μόλις αρχίσαμε να προσγειωνόμαστε, είπε ένας επιβάτης. «Η μηχανή εξερράγη, μόλις ολοκληρώθηκε η προσγείωση. Με το που απομακρύνθηκαν όλοι οι επιβάτες, το αεροπλάνο εξερράγη».

«Για να πω την αλήθεια, δεν έχω καμία ιδέα για το τι συνέβη, αλλά μόλις προσγειωθήκαμε, κάτι αφύσικο συνέβη στον αεροδιάδρομο», είπε ένας άλλος επιβάτης.

emirates

«Είδαμε καπνό μέσα στο αεροσκάφος και ξαφνικά όλες οι έξοδοι κινδύνου άνοιξαν» συμπλήρωσε εμφανώς τρομαγμένος.

Η αεροπορική εταιρεία, που ανήκει στο εμιράτο του Ντουμπάι, επιβεβαίωσε το «ατύχημα» με ανακοίνωση στο Twitter, διευκρινίζοντας ότι προς το παρόν τα αίτια δεν είναι γνωστά.

Το αεροσκάφος ήταν Boeing 777-300 A6EMW και εκτελούσε την πτήση EK521 από το Τιρουβανταπουράμ, πρωτεύουσα της ινδικής επαρχίας Κεράλα, προς Ντουμπάι.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here