Εδωσε 10,9 εκατ. ευρώ ο Σαββίδης και καθάρισε-Ελεύθερος χρεών ο ΠΑΟΚ

Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε 10.886.000 ευρώ στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, καθαρίζοντας τα χρέη δέκα και πλέον χρόνων του ΠΑΟΚ.  «Ελεύθεροι από τον βραχνά των οφειλών μπορούμε να σχεδιάσουμε την επόμενη ημέρα» δήλωσε πανευτυχής,  αποκαλύπτοντας συνάμα πως ο γιός του, Γιώργος, μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, είναι στην Ισπανία για να διευθετήσουν το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Το αφεντικό του «δικεφάλου του Βορρά» έθεσε ως στόχο την καθιέρωση του ΠΑΟΚ στην 20άδα των καλύτερων ομάδων της Ευρώπης, ενώ επιβεβαίωσε τα σχέδιά του για την κατασκευή προπονητικού κέντρου και την πλήρη ανακαίνιση του γηπέδου της Τούμπας. Ιδιαίτερη μνεία έκανε επίσης στην ομάδα του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αλλά κι αυτή του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, οι οποίοι έκαναν ακριβώς όσα του υποσχέθηκαν, εν αντιθέσει με την προηγούμενη κυβέρνηση. Σχολιάζοντας τέλος, τις  τελευταίες δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Ιβάν Σαββίδης παρέπεμψε σε μια εκπομπή του Euronews, με τίτλο  «no commens!».

  Τα κύρια σημεία των δηλώσεων Σαββίδη:

*«Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός. Δώσαμε στην εφορία τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την καταβολή των χρημάτων. Τελειώσαμε με το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ. Τώρα με προσοχή και περισυλλογή θα παρουσιάσουμε τη νέα στρατηγική και θα προχωρήσουμε μπροστά. Μπροστά μας έχουμε μεγάλες δουλειές, μεγάλες υποθέσεις. Θα μπορούσαμε να πέσουμε κατηγορία και να μην πληρώσουμε τίποτα. Οικονομικά αυτό ήταν η πιο συμφέρουσα λύση. Πιθανόν από άποψη ταχύτητας να καταλάμβανε τον ίδιο χρόνο, αλλά δεν ήθελα να υπάρχει μαύρη κηλίδα στο σώμα και την ιστορία του ΠΑΟΚ και πολύ περισσότερο αν αυτή εμφανιζόταν με την δική μου παρουσία».

*»Στρατηγικός στόχος του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο είναι να μπει στην 20άδα των καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη. Πως θα το κάνουμε και πως θα το καταφέρουμε δεν μπορώ να το πω ακόμα. Αλλά είμαι άνθρωπος του μάξιμουμ και θα προχωρήσω για αυτόν τον στόχο».

*«Η Νέα Μεσημβρία δεν είναι βάση για μεγάλη ομάδα, γι’ αυτό  πρέπει να σκεφτόμαστε τα σχέδια και τα πρότζεκτ, ώστε να αναπτυχθούμε. Αυτές οι επενδύσεις είναι μεγάλες, μακροχρόνιες και δεν σταματάνε. Ελπίζω όλα αυτά να τα δείτε κι εσείς».

*«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι στη Βουλή και τους γνωρίζετε. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν είναι στο κοινοβούλιο. Αυτοί κάθε μέρα μαζί με εμάς ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα. Θέλω να πω ένα προσωπικό ευχαριστώ στην ομάδα του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα και στην ομάδα του κ. Καμμένου. Αυτοί ό, τι υποσχέθηκαν το έκαναν. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά τους με τους άλλους…»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here