Ελεύθερος και ο μεσίτης για τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου

Eλεύθερος με περιοριστικούς όρους -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα-  αφέθηκε ο 55χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να χτυπά βάναυσα τον Ζακ Κωστόπουλο.

Στην απολογία του ενώπιον του ανακριτή, κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστικη γραμμή με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου. Ισχυρίστηκε ότι ένιωσε φόβο από την απειλή του μαχαιριού  και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο νεαρός που δεν του επέτρεπε να σκεφτεί λογικά, δήλωσε συγκλονισμένος από την κατάληξη ενός νέου παιδιού και είπε ότι δεν ήθελε ουτε κατάφερε κανένα χτύπημα στο θύμα που να συνετέλεσε στο χαμό του.

Θυμίζουμε ότι μετά το λιντσάρισμα κι ενώ η αστυνομία προσπαθούσε να τον εντοπίσει, ο 55χρονος έσπευδε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (22/9/2018) να ισχυριστεί σε αναρτήσεις, τις οποίες στη συνέχεια κατέβασε, τα εξής: 

«Τον Ζακ δεν τον σκότωσε κανένας» και ότι «ο ίδιος», έγραψε, «αυτοκτόνησε την ώρα που τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί με το γυαλί που κρατούσε στα χέρια του. Το έχωσε στο λαιμό του την ώρα που πάλευε ο αστυνομικός να τον σταματήσει. Αλλά στην Ελλάδα η κλοπή είναι θεσμός».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here