Ελεύθερος να σφυρίζει ο Γιάχος -Δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

    Ελεύθερος να επιτελεί το λειτούργημα της διαιτησίας είναι ο Θανάσης Γιάχος, καθώς μετά την απολογία του στον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

   «Έγινε ένα πρώτο βήμα στον αγώνα για τη δικαίωση, ένα μεγάλο βήμα για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη» δήλωσε ο συνήγορος του Χιώτη διαιτητή Δημήτρης Περπατάρης.

    Υπενθυμίζεται ότι στους Κώστα Ιωαννίδη, Γιάννη Κάμπαξη, που πέρασαν τις προηγούμενες ημέρες από το γραφείο του ανακριτή, αφαιρέθηκε η σφυρίχτρα μέχρι τη δίκη και στον Αλέξανδρο Δημητρόπουλο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα.

   Προηγουμένως, είχε περάσει την πόρτα του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League, Ιωάννα Παντελοπούλου, στην οποία επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

  Ο πρώτος που εξετάστηκε νωρίς το πρωϊ  ήταν ένας μάρτυρας υπεράσπισης των υψηλόβαθμων υπαλλήλων της ΕΠΟ Παυσανία Παπανικολάου, Χρήστου Υφαντή, οι οποίοι επίσης κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here