Ελεύθερος ο Φειζάλ Σεφού. Αναζητείται ο άνδρας με το καπέλο

 

Ο περίφημος μυστηριώδης τρίτος άνθρωπος με το άσπρο τζάκετ και το καπέλο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, δεν είναι τελικά ο 30χρονος δημοσιογράφος Φειζάλ Σεφού. Οι βελγικές αρχές που τον συνέλαβαν τον Σάββατο και του απήγγειλαν κατηγορίες, τον άφησαν τελικά ελεύθερο καθώς δεν βρήκαν στοιχεία που να τον συνδέουν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες. 

Την πληροφορία ότι πρόκειται για τον Φεϊζάλ Σεφού έδωσαν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης τα οποία επικαλούμενα πηγές σημείωναν ότι πιθανότατα επρόκειτο για τον «άνδρα με το καπέλο», το τρίτο άτομο που διακρίνεται σε βίντεο CCTV στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι το Φεϊζάλ Σ. είχε αναγνωρίσει οδηγός ταξί που τους μετέφερε στο αεροδρόμιο. Ειχε μάλιστα ενοχοποιηθεί εξαιτίας κάποιων ρεπορτάζ που είχε κάνει για τα δικαιώματα των μουσουλμάνων αιτούντων άσυλο στο Βέλγιο.

Τελικά η βελγική αστυνομία τον άφησε ελεύθερο καθώς δεν κατάφερε να τον ταυτοποιήσει με τον εικονιζόμενο άνδρα με τα άσπρα και το καπέλο.

Για το λόγο αυτό έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών στο οποίο απεικονίζεται ο μυστηριώδης τρίτος άνθρωπος με το καπέλο, προκειμένου να ανακαλύψει την ταυτότητά του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here