ΕΛ.ΑΣ: Φορτιστής, η περίεργη συσκευή του Ματατζή στη δίκη της ΧΑ!

Αναστάτωση και ερωτηματικά έχει προκαλέσει φωτογραφία που δείχνει άνδρα των ΜΑΤ στη δίκη της Χρυσής Αυγής να έχει συνδεδεμένη στο πέτο της στολής του μια συσκευή, που μοιάζει με ειδική κάμερα καταγραφής. Η ηγεσία της αστυνομίας πάντως μέσω ανακοίνωσης υποστήριξε χθες ότι, πρόκειται για φορτιστή τηλεφώνου.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση «Όπως έγινε γνωστό, μετά τον γύρω του Διαδικτύου που έκανε η φωτογραφία του αστυνομικού με τη συσκευή, που παρέπεμπε σε μικρή κάμερα προσαρμοσμένη στη στολή του και αφού ζητήθηκαν εξηγήσεις από το διευθυντή των ΜΑΤ, ο ένστολος κλήθηκε στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να γίνει έλεγχος της συσκευής. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για φορητή μπαταρία-φορητό φορτιστή (Power Bank), που φορτίζει κινητό τηλέφωνο και ασύρματο ακουστικό (Bluetooth), συνδεδεμένη με το ακουστικό. Όπως επεσήμανε ο ίδιος αξιωματικός, λόγω του προβλήματος στις επικοινωνίες, ίδια συσκευή και bluetooth, έχουν και άλλοι αστυνομικοί των ΜΑΤ, εν ώρα υπηρεσίας».

Την ίδια στιγμή, μήνυση πρόκειται να υποβάλλει η Μάγδα Φύσσα  για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε από χρυσαυγίτη. Με την μήνυση οι δικηγόροι της οικογένειας Φύσσα θα ζητήσουν εντός του πλαισίου του αυτοφώρου να εντοπιστεί από την Αστυνομία εκείνος που απευθύνθηκε στην μητέρα του μουσικού, με την ύβρι «που είναι τώρα ο Φύσσας ε», και τον οποίο, όπως εκτιμούν οι συνήγοροι, μπορεί να τον αναγνωρίσει.

Ο εκ των συνηγόρων της οικογένειας Ανδρέας Τζέλλης, κάνει λόγο για «αυξανόμενη επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών που αντιδρούν όλο και πιο έντονα όσο βλέπουν ότι η δίκη βαίνει σε βάρος τους» και υποστηρίζει πως αναζητείται τρόπος για να διακοπεί αυτή η τακτική.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here