ΕΛ.ΑΣ: Σαρωτικοί προληπτικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα χθες βράδυ από 1.377 αστυνομικούς-Ελέγχθηκαν συνολικά 9.653 άτομα και 7.201 οχήματα-Εγιναν 263 συλλήψεις

Η ΕΛ.ΑΣ έβγαλε στο δρόμο χθες  βράδυ, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, 1.377 αστυνομικούς με 538 οχήματα, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες το βράδυ ελέγχους σε όλη τη χώρα. Οπως ανακοινώθηκε,  ελέχθησαν συνολικά 9.653 άτομα και 7.201 οχήματα, ενώ συνελήφθησαν 263 άτομα και βεβαιώθηκαν 2.153 παραβάσεις

Το ολοκληρωμένο αυτό πρόγραμμα αστυνομικών εξορμήσεων σε όλη τη χώρα, που καταρτίστηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο των δράσεων για την πρόληψη της εγκληματικότητας, την αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Οι εξορμήσεις αυτές στοχεύουν στην επαύξηση της αστυνομικής παρουσίας και στην αναβάθμιση της επιχειρησιακής ανταπόκρισης, ενώ περιλαμβάνουν ελέγχους που αφορούν σε όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.) με τη συνδρομή των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.).

Χθες το βράδυ συγκροτήθηκαν ταυτόχρονα σε όλη τη χώρα συνεργεία με (1.377) αστυνομικούς και (538) οχήματα, που πραγματοποίησαν ελέγχους σε συνολικά (9.653) άτομα και (7.201) οχήματα. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν (2.153) παραβάσεις και συνελήφθησαν (263) άτομα.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στους ελέγχους, με τη μορφή των αστυνομικών εξορμήσεων, και για το λόγο αυτό το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα, ενώ τα αποτελέσματα αξιολογούνται στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here