Εκτός των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ ο Παύλος Χαϊκάλης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Με απόφαση του Πάνου Καμμένου αποκλείεται από τα ψηφοδέλτια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ο πρώην υφυπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα, Παύλος Χαϊκάλης.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στον Alpha, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι ο κ. Χαϊκάλης παραμένει στο κόμμα και ότι όταν ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση η αποκατάσταση του κ. Χαϊκάλη θα είναι πλήρης, χωρίς να αποκλείει και την ανάλψη κυβερνητικής θέσης.

Εξηγώντας την απόφασή του  είπε ότι συναντήθηκε χθες με τον κ. Χαϊκάλη και έκανε λόγο για μεγάλο δίλημμα, το οποίο συνίστατο στο να αποκλείσει τον κ. Χαϊκάλη αδικώντας τον ή να συμπαρασύρει όλους τους άλλους υποψήφιους σε έναν προεκλογικό αγώνα που θα στηριζόταν στην υπόθεση Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έκανε λόγο για «στήσιμο στην υπόθεση Χαϊκάλη», προσθέτοντας ταυτόχρονα ότι και ο ίδιος ο πρώην υφυπουργός θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για την σχέση του με την κυπριακή εταιρεία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων και τούτο ασχέτως του γεγονότος ότι η σχέση αυτή είναι ανενεργή από το 2011.

Αφησε αιχμές κατά της επιτροπής του «Πόθεν Έσχες» της Βουλής, η οποία παρέπεμψε την εξέταση της υπόθεσης  μετά τις εκλογές.

.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here