Εκτός ψηφοδελτίου ΝΔ ο υιός Τραγάκης επειδή τον «διόρισε» υποψήφιο ο πατέρας του

Ο γιος του Μητσοτάκη (με 4 συγγενείς σε πόστα) αγανάκτησε με τον γιο του Τραγάκη λόγω οικογενειοκρατίας….

Συγκεκριμενα ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ τον Πάναγιώτη Τραγάκη (γιο του  74χρονου βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Τραγάκη, επισης πολιτικό μηχανικό και πολιτικό σαν τον πατέρα του) εξαιτίας της συνέντευξης που ο έδωσε ο πατήρ Τραγάκης

tragakis_panagiotis

Στη συνέντευξή του παρουσίαζε την υποψηφιότητα του γιου του «κληρονομικώ δικαίω» και προφανώς ο Κυρ. Μητροτάκης ενοχλήθηκε, όχι τόσο γιατί προκατέλαβε την απόφασή του ο πατέρας Τραγάκης όπως υποστηρίζειται στην ανακοινωση της ΝΔ, αλλά μάλλον επειδή εμφανιζεται με την συνέντευξη ένα εξόφθαλμα οικογενειοκρατικό παζάρι. Η ανακοινωση της ΝΔ (που αποκρύπτει το νεποτισμό) έχει ως εξής:

«Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε ότι ο κ. Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος»

Η συνέντευξη στην οποια αναφέται η ΝΔ ειναι του πατέρα Τραγάκη όπου ανέφερε:

«Εχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί.

Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά.

Νομίζω ότι η μεγαλύτερη επιτυχία μου σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν μέσω της πολιτικής, αλλά μέσω της οικογένειάς μου. Εχω μια οικογένεια πολύ δεμένη. Εχω και μια κόρη που έχει δύο παιδάκια»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here