Εκθετος ο κ. Κυρανάκης, τον διαψεύδει το βίντεο-Είχε μιλήσει για προκλητικότητα της Ελλάδας στο Αιγαίο-Τώρα κατηγορεί τον Καμμένο!

Οχι μόνο δεν ανασκευάζει, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ  κ. Κ. Κυρανάκης ότι μίλησε προκλητικότητα της Ελλάδας στο Αιγαίο αλλά υποστηρίζει ότι δεν είπε αυτό, αλλά κατήγγειλε την προκλητική συμπεριφορά του κ. Καμμένου! Ομως το βίντεο τον διαψεύδει και τον εκθέτει. Ο κ. Κυρανάκης στην εκπομπή της ΕΡΤ είχε πει «να μην παίζει παιχνίδια  η χώρα μας στο Αιγαίο», ενώ μίλησε για «συγκεκριμένη προκλητικότητα» της κυβέρνησης. Αλλλα ακόμη κι αν εννούσε το κ. καμμένο, αυτός δεν είναι ο Ελληνες υπουργός Αμυνας;

O κ. Ζαχαριάδης τον ρωτούσε στην εκπομπή της ΕΡΤ επίμονα τι εννοεί μιλώντας για προκλητικότητα της χώρας μας στο Αιγαίο «Ποιο παιχνίδι παίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο;» και αν φταίει η κυβέρνηση για την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Ο κ. Κυρανάκης δεν απαντούσε «δεν μπαίνουμε σε μικροπολιτική» ενώ την ίδια ώρα πρόσθετε «ευθύνη έχει η κάθε κυβέρνηση και σήμερα κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, μετά τις δηλώσεις του, που αθώωνουν για μικροπολιτικούς λόγους την τουρκική προκλητικότητα, όχι μόνο δεν τις ανασκευάζει, σήμερα  αλλά επιμένει ότι δεν τις είπε.

Ανάρτηση στο facebook

Ο ίδιος ο κ. Κυρανάκης με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι η αναφορά του για προκλητικότητα στο Αιγαίο αφορά τον υπουργό Αμυνας Π. Καμμένο. Ομως και πάλι, γιατί αυτό διαψεύδει το προηγούμενο; δεν είναι ο κ. Καμμένος, ο Ελληνας υπουργός Αμυνας; αναφέρει τα εξής:

Αναφέρει στην ανάρτησή του:

Με έκπληξη άκουσα τον πρωθυπουργό χθες να αναφέρεται προσωπικά σε μένα χρεώνοντας μου δηλώσεις που δεν έχω κάνει.

Του απαντώ με την πραγματική μου δήλωση. Ας με κατηγορεί όσο θέλει, αλλά για πράγματα που έχω πει, όχι για όσα καταλαβαίνουν οι σύμβουλοί του.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here