Εκρηξη Β. Σταμάτη: Ο πατέρας μου δεν ήταν υπουργός-Το σπίτι είναι γονική παροχή

 

 

Η Βίκυ Σταμάτη, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών και αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην φυλακή, εξερράγη στο δικαστήριο, όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τη κατάσχεση του σπιτιού της στο Χαλάνδρι οι δικαστές επιχείρησαν να κατάσχουν το σπίτι της στο Χαλάνδρι.

κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης πήρε το λόγο και ζήτησε από το δικαστήριο να μην δημεύσει  το ακίνητο στο Χαλνάδρι στο οποίο διαμένει πλέον η εντολέας της μαζί με το παιδί της.

Φραγκίσκος Ραγκούσης: Αδυνατώ να  υπερασπιστώ την κυρία Σταμάτη. Προς τι τόση σκληρότητα;  Πρόκειται για ένα ακίνητο που ήταν γονική παροχή. Αφήνετε το παιδί της χωρίς σπίτι.

Βίκυ Σταμάτη: Δεν ξέρετε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο δεν ανατρέξατε ποτέ στο υποθυκοφαλακειο….

Πρόεδρος: Θα περάσετε εξω…

Βίκυ Σταμάτη: Τότε γιατί με φέρατε εδώ για να με βγάλετε έξω;

Ακης Τσοχατζόπουλος: Τι συμπεριφορά είναι αυτή; Μας ενοχοποιήσατε σκόπιμα…

Βίκυ Σταμάτη: Το ακίνητο αυτό είναι γονική παροχή. Είναι  απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο. Πριν γεννηθώ εγώ.

Φραγκίσκος Ραγκούσης: Αυτή η γυναίκα πρέπει να βρεθεί στο δρόμο; Πόσο άλλο πρέπει να πληρώσει; Σηκώσανε τον τάφο και μας βάλανε μέσα…

Βίκυ Σταμάτη: (φωνάζει) Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός ήταν ένας οικοδομος εργάστηκε πολύ σκληρά για αυτά τα δυο ακίνητα, ένα το δικό μου και ένα του αδελφού μου. Του αδελφού μου γιατί δεν το κατάσχετε; Κατασχέσατε το δικό μου; Ο Σταμάτης, ο πατέρας μου, δεν υπήρξε υπουργός ήταν εργάτης και δουλεύει από 10 ετών. Με συλλάβατε σήμερα παρουσία του παιδιού μου. Έγινε ένα εγκλημα. Εδώ (σ.σ. προσκομίζει στο δικαστήριο το νόμο για την πρώτη κατοικία) πρέπει να συμπληρωθεί κάτι, διαφορετικά θα έχετε πρόβλημα…

Είναι ενδεικτικό ότι η Β. Σταμάτη, που ανακοίνωσε σήμερα και στον Ακη Τσοχατζόπουλο την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε, δεν αντάλλαξε μαζί του ούτε ένα βλέμμα, ούτε μια κουβέντα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here