Έκρηξη σε καζάνια με καυτή μπογιά τραυματίζει εργάτη, ντιλιβερά και αστυνομικό στη Λεμεσό

Έκρηξη σε καζάνια με μπογιά τα οποία ρυμουλκούνταν  από όχημα του Τμήματος Δημοσίων Έργων για σήμανση των δρόμων, τραυμάτισε δυο άνδρες στη Λεμεσό και προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα σε έναν αστυνομικό και σε έναν ακόμη εργάτη

Συγκεκριμένα τραυματίσθηκε ένας εργάτης και ένας άτυχος ταχυδιανομέας που εκείνη την ώρα περνούσε με το μηχανάκι του δίπλα απο το όχημα με τα καζάνια. Και οι δύο διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομειο Λεμεσού με εγκαύματα και άλλα τραύματα. Εκεί αναζήτησαν βοήθεια άλλα δυο άτομα. Ενας αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος βρισκόταν τυχαία στην περιοχή, έτρεξε μαζί με εργάτες των δημοσίων έργων και απομάκρυναν μεγάλες φιάλες υγραερίου που βρίσκονταν δίπλα από τα καζάνια, τα οποία είχαν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ έγινε χρήση και των πυροσβεστήρων σε μια προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς. Εκτός απο τον αστυνομικό που παρουσίασε δύσπνοια απο τις αναθυμιάσεις, το ίδιο σύμπτωμα αλλά ηπιότερο παρουσίασε και ένας περαστικός ή έργάτης (δεν γνωρίζουμε επακριβώς την ιδιότητα), ηλικιας 32 ετών.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Ομονοίας την ώρα που εργάτες έφτιαχναν τις σημάνσεις στο δρόμο.

Στο χώρο μετέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής, όπως επίσης και υπάλληλοι του τμήματος επιθεώρησης εργασίας, καθώς το περιστατικό θεωρείται εργατικό ατύχημα.

Δεν γνωρίζουμε τα αίτια της έκρηξης

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here