Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου ο δεύτερος κατηγορούμενος για το θάνατο του Κωστόπουλου

Eκρόσωπος Τύπου της εθνικιστικής οργάνωσης Πατριωτικό Μέτωπο, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες του info-war.gr ο φερόμενος σαν δεύτερος δράστης της άγριας επίθεσης που δέχθηκε ο Ζακ Κωστόπουλος, λίγο πριν πεθάνει.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου, ο οποίος έσβησε τον λογαριασμό του στο twitter στον οποίον υπήρχαν αναφορές στο περιστατικό αλλά και χυδαία ομοφοβικά μηνύματα.

Στην ιστοσελίδα του Πυρήνα Νεολαίας του Πατριωτικού Μετώπου, υπήρχε μεταξύ άλλων κάλεσμα σε όλους τους «Έλληνες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες Ε.Α., όλων των Όπλων και Σωμάτων, για την διεύρυνση της Ε.Π.ΑΜ. (Επιτροπή Παλλαϊκής Άμυνας) του Πατριωτικού Μετώπου».

Υπενθυμίζεται ότι ηγετική θέση στο Πατριωτικό Μέτωπο είχε ο Σταύρος Βιτάλης, που είχε συμμετάσχει στις ελληνικές παραστρατιωτικές μονάδες που έδρασαν στη Βοσνία το 1995. Ο Βιτάλης έσπευσε να στηρίξει το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter βίντεο με το οποίο υποστηρίζει το δικαίωμα αυτοδικίας.

Stavros Vitalis@VitalisStavros
Με αφορμή την απόπειρα ληστείας και τον θάνατο του ληστή. Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας: Μπήκες στο σπίτι μου, ΠΕΘΑΝΕΣ! https://youtu.be/r8hAdK4dUsQ  https://youtu.be/r8hAdK4dUsQ 

See Stavros Vitalis’s other Tweets

Σε σειρά μηνυμάτων του τα οποία παρουσίασε η σελίδα ripes.gr ο φερόμενος ως δράστης σχολιάζει τη δήλωση του Γρηγόρη Βαλιανάτου ότι ο Ζακ Κωστόπουλος μπήκε στο κατάστημα για να προστατευθεί από φασαρία σε γειτονικό μαγαζί.


Μιλώντας την τηλεόραση του Alpha ο μεσίτης είχε αναφέρει ότι ο Κωστόπουλος βρισκόταν σε «επιθετικό αμόκ» – φράση που χρησιμοποιούσαν και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί – παρά το γεγονός ότι το θύμα εμφανίζεται στο βίντεο αποπροσανατολισμένος και με δυσκολία να περπατήσει.

πηγή: info-war.gr
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here