Εκπαιδευτικοί: Απεργούν και καλούν σε νέα συγκέντρωση στη Βουλή στις 3 μ.μ.

Νέα 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από τους δασκάλους και τρίωρη  στάση εργασίας απο τους καθηγητές.

Η ΟΛΜΕ   ανακοίνωσε ότι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης θα προχωρήσουν σε τρίωρη στάση εργασίας  11:00-14:00, με τη δυνατότητα κήρυξης επιπλέον τρίωρης στάσης .

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή στις 15:00, με αίτημα την απόσυρση του σχεδίου του υπουργείου Παιδείας για το σύστημα 15.000 προσλήψεων την επόμενη τριετία
 
Η ανακοίνωση των ΟΛΜΕ και ΔΟΕ
 
«Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε δυναμικά τον αγώνα!
Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών -προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων).

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here