Εκκληση καθηγητών του ΕΚΠΑ για τον Β. Δημάκη: Αγωνιούμε για την υγεία του-Ζητάμε από τη πολιτεία να άρει τα εμπόδια πρόσβασης του στο Πανεπιστήμιο

Την αγωνία τους για την κατάσταση της βεβαρημένης υγείας του Β. Δημάκη, φοιτητή του τμήματος Πολιτικής Επιστημης και Δημοσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ, εκφράζουν οι καθηγητές του στο ΕΚΠΑ και ζητούν από την πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να μεριμνήσει προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως, εν όψει και της εξεταστικής περιόδου, η πλήρης και αποτελεσματική πρόσβαση του Βασίλη Δημάκη στην πανεπιστημιακή εκπαιδευτική δραστηριότητα.

Ανακοίνωση της Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ 26.5.2020

Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και δασκάλες του Βασίλη Δημάκη, σπουδαστή του Τμήματός μας στο ΕΚΠΑ, πληροφορηθήκαμε με λύπη μας ότι συνεχίζεται η περιπέτεια του φοιτητή μας.

Εκφράζουμε την αγωνία μας για την κατάσταση της ήδη βεβαρημένης υγείας του, καθώς βρίσκεται εκ νέου σε λευκή απεργία (πείνας – δίψας).

Ζητούμε από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να μεριμνήσει προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως, εν όψει και της εξεταστικής περιόδου, η πλήρης και αποτελεσματική πρόσβαση του Βασίλη Δημάκη στην πανεπιστημιακή εκπαιδευτική δραστηριότητα, κάτι το οποίο έχει έμπρακτα, με την καθημερινή παρουσία και προσπάθειά του, αποδείξει ότι συνιστά κύριο μέλημά του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here