Εισαγγελική παρέμβαση για το Απόλλων Λάρισας-Καλλιθέα

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Νίκου Γιαννόπουλου, με αφορμή τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισα.,»Αυτό το παιχνίδι δεν έπρεπε να γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά τις Απόκριες. Οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μας άφησαν να προηγηθούμε και στο δεύτερο μέρος το έπαιξαν στα ίσια και νίκησαν. Αυτό κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει» ανέφερε ο παράγοντας της αθηναϊκής ομάδας μετά την ήττα (3-4) της ομάδας του από τους Θεσσαλούς.

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τα λεγόμενα του Γιαννόπουλου, ο οποίος θα κληθεί να καταθέσει. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και με ποδοσφαιριστές, αλλά και με αξιωματούχους του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Καλλιθέα ήταν με 3-1 μπροστά στο σκορ και τελικά έχασε με 3-4. Μάλιστα ο Γιαννόπουλος με δήλωσή του στο Sport24.gr είχε συμπληρώσει: «Συγχαρητήρια στη Football League για το ωραίο πρωτάθλημα που έχει διοργανώσει». Δίχως αμφιβολία, οι καταγγελίες του κυρίου Γιαννόπουλου είναι σοκαριστικές και καταδεικνύουν τον «σκοτεινό κόσμο» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here