Ειρωνικός και αλαζονικός Αδωνις, προσβάλει τους αγρότες: Εσύ τα ΄σπειρες με Τσίπρα-Να πας στη Κουμουνδούρου

Διάλογο όλο ειρωνεία και με ύφος αλαζονικό είχε με τευτλοπαραγωγούς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης, με φράση όπως:  «τα έσπειρες με Τσίπρα, να πας στην Κουμουνδούρου».

Μετά τη συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, με τευτλοπαραγωγούς  στο εργοστάσιο ζαχάρεως Πλατέος, την Παρασκευή 15/11 τον ρώτησαν, τι θα γίνει με την παραγωγή του 2019, με ποια τιμή θα απορροφηθεί το προϊόν και από ποιον.

 

Ο επενδυτής Χρήστος Καραθανάσης  ανέφερε ότι το προϊόν θα πληρωθεί με 32 ευρώ.

Οι αγρότες απάντησαν ότι 15 ευρώ είναι μόνο τα μεταφορικά. «Ωραία λύση δώσατε κύριε υπουργέ» είπε ένας από τους τευτλοπαραγωγούς.

Και υπουργός του Μητσοτάκη,  Άδωνις Γεωργιάδης χτυπώντας τον στον ώμο του είπε: «Άμα έχει καλύτερη (τιμή) δώστα αλλού αγόρι μου. (…) Εσύ τα έσπειρες με Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου».

Είναι αποκαλυπτικός ο διάλογος του υπουργού και αντιπροέδρου της ΝΔ για το πως αντιλαμβάνονται το «κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» που έλεγαν προεκλογικά, αλλά και την αμετροέπεια και αλαζονεία των υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απέναντι στους εργαζόμενους και στους αγρότες.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here