Η ειδική αναφορά της UNICEF στον Ολυμπιακό- Ρεκόρ… (εισιτηρίων) διαρκείας

Ειδική αναφορά στην αρμονική και αποτελεσματική συνεργασία της με τον Ολυμπιακό έκανε η UNICEF στην ετήσια έκθεσή της για το 2014. Η συνεργασία των ερυθρόλευκων με τον διεθνή Οργανισμό την τελευταία διετία, έχει βοηθήσει στο εμβολιασμό χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Η συνεργασία του Ολυμπιακού με την UNICEF, μέσω του «100% Campaign”, βοήθησε στον εμβολιασμό χιλιάδων παιδιών σε όλο τον κόσμο! Η ομάδα μας αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από πράξεις, ότι στηρίζει το έργο του διεθνή οργανισμού κάτι το οποίο αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο!

Μάλιστα, η UNICEF στην ετήσια έκθεσή της για το 2014 κάνει ειδική αναφορά στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά βοήθησε τα μέγιστα ώστε να γίνουν εμβολιασμοί για την πολιομυελίτιδα και άλλες παιδικές ασθένειες.

Στην έκθεση της UNICEF αναφέρονται, επίσης, τα ιδρύματα και οι σημαντικοί χορηγοί που έχουν προσφέρει πάνω από 100.000 δολάρια στην UNICEF το 2014 και εκεί γίνεται εξίσου ειδική μνεία στην ομάδα μας.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, μέσα από το πλούσιο κοινωνικό του έργο αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι παραπάνω από ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος!”.

5.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κατά τα άλλα, οι ουρές των φίλων του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας συνεχίζονται. Μόνο την Τρίτη (14/7), οι ερυθρόλευκοι έδωσαν 1.300 κάρτες, με συνέπεια μέσα στις πρώτες πέντε ημέρες από την κυκλοφορίας τους να έχουν διατεθεί 5.000 εισιτήρια διαρκείας, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Στα αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας την Τετάρτη (15/7) στην Αυστρία, με αντίπαλο την Ντούγκλα Πράγας (19:15) και ο Μάρκο Σίλβα θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here