Εγκώμιο Καμμένου σε Κουβέλη: Υπηρέτησε πάντα τις αρχές της Δημοκρατίας

Μία πολύ καλή συνεργασία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο θα διεκδικήσει ο νέος αναπληρωτής υπουργός Φώτης Κουβέλης, όπως ανέφερε κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Δημήτρη Βίτσα. Από τη πλευρά του ο υπουργός Αμυνας, που υποδέχθηκε τον κ. Κουβέλη με σστρατιωτικές τιμές, τόνισε  υπηρέτησε πάντα τις αρχές της Δημοκρατίας.

«Θέλω να είμαι άξιος συνεχιστής ενός άξιου έργου που έχει επιτελεστεί από τον Δ. Βίτσα. Θέλω κ. Υπουργέ να σας βεβαιώσω ότι διεκδικώ να επιτύχω τη συνεργασία που είχατε με τον Δ. Βίτσα, η συνεργασία θα αναδείξει το δικό μου και κυρίως το δικό σας έργο» σημείωσ ο κ. Κουβέλης.

Δήλωσε συγκινημένος για τη θέση που αναλαμβάνει, ενώ αναγνώρισε ότι για πρώτη φορά οι ένοπλες δυνάμεις είναι μαζί με τους ανθρώπους, με τους πολίτες.

Ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους», περιέγραψε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος τον νέο αναπληρωτή υπουργό Φώτη Κουβέλη.

Υποδεχόμενος τον κ. Κουβέλη στο υπουργείο Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής, δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη.

«Στον 1,5 χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος.

Για τον προκάτοχο του κ. Κουβέλη, Δημήτρη Βίτσα, σημείωσε πως «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας» και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Ο υπουργός Άμυνας είπε ότι τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε άριστη κατάσταση, έχοντας υψηλό ηθικό προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οποιεσδήποτε απειλές για την εθνική κυριαρχία.

Στάθηκε επίσης στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επεσήμανε πως «η πατρίδα ανέκτησε τη δυνατότητα να έχει αμυντική βιομηχανία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here