Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή – Ενοχοι Μιχαλολιάκος και όλοι οι πρώην χρυσαυγίτες βουλευτές

Με μια θαρραλέα απόφαση το δικαστήριο απέδωσε δικαιοσύνη, καταδικάζοντας την ηγεσία της Χρυσής Αυγής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε  πριν λίγα λεπτά την ετυμηγορία για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιεργατών, την επίθεση σε βάρος αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ.

Ένοχοι  για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν και τα 18 πολιτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής ενώ οι 7 εξ αυτών κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι επτά που κρίθηκαν ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, μεταξύ άλλων οι Μιχαλολιάκος, Παππάς, Κασιδιάρης και Λαγός, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθούν στη φυλακή.

Σε χειροκροτήματα ξέσπασε το ακροατήριο ενώ αντίστοχο κλίμα επικρατεί και έξω από το Εφετείο καθώς οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν την ανακοίνωση με πανηγυρικό τρόπο.

Νωρίτερα ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση κήρυξε το δικαστήριο τον Γιώργο Ρουπακιά για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου».

Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετειο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Για την υπόθεση της επίθεσης στο ΠΑΜΕ, ένοχοι κρίθηκαν και οι τέσσερις κατηγορουμένοι, όπως και οι πέντε για την επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων αλιέων.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here