Εγκλημα στην Κέρκυρα: Χτυπούσε με μανία την κόρη του στο κεφάλι

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι δολοφόνησε την 29χρονη κόρη του και την έθαψε στη αυλή του σπιτιού του. 

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η κοπέλα «πάλεψε» για τη ζωή της. Όπως αναφέρει το News 24/7, η ιατροδικαστής εκτιμά πως πρόκειται όχι απλώς για ένα άγριο έγκλημα αλλά για μία κτηνωδία.

«H κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον εφτά ραπίσματα στο κεφάλι. Επίσης, την ώρα που σήκωσε τα χέρια της ψηλά, προφανώς για να προστατεύσει το κεφάλι της και το πρόσωπό της, η Αντζελίνα δέχτηκε ραπίσματα και στα χέρια» τόνισε η Χρυσαυγή Κούση.

«Από αυτά τα χτυπήματα διαπίστωσα ένταση, διάρκεια και θυμό. Όλο αυτό με άφησε άναυδη. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά με τόση μανία το παιδί του. Και μάλιστα, στη συνέχεια αυτός ο γονιός είχε τη διαύγεια να καθαρίσει το χώρο από τα αίματα, να απομακρύνει τα πράγματα της κόρης του και να τη θάψει. Αυτό για μένα δεν είναι απλά ένα άγριο έγκλημα αλλά μια κτηνωδία».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν «σκύλα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here