Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε, τους είπαμε πού είναι τα χρήματα»-Συντετριμένος ο 32χρονος

Στο σπίτι του επέστρεψε ο 32χρονος πιλότος μετά την κατάθεση στη ΓΑΔΑ για το αποτρόπαιο έγκλημα που συνέβη τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά, όταν δολοφονήθηκε η γυναίκα του, δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, από δύο ειδικές ομάδες που έχουν συσταθεί για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων που παραμένει σε κατάσταση σοκ, αποχώρησε από το σπίτι του λίγο αργότερα και κατά την έξοδό του είπε στους δημοσιογράφους:

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Αυτό που πέρασα εγώ και η οικογένειά μου και η οικογένεια της γυναίκας μου να μην το περάσει ξανά κανείς ποτέ».

Τι κατέθεσε

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε», είπε ο 32χρονος στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, περιγράφοντας τις στιγμές που ήρθε αντιμέτωπος με τους αδίστακτους κακοποιούς ανέφερε: «Τους είπα που είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες. Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου…».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here