Εφοπλιστής και τηλεπερσόνα άφησαν σκύλο στο ΙΧ και ήρθαν στα χέρια με αστυνομικους

Ο εφοπλιστής Γιώργος Λεβεντάκης και ο γιος του ήρθαν στα χέρια προχτές τη νυχτα με αστυνομικούς, όταν μια γυναίκα προσεξε οτι διασκέδαζαν έχοντας  παρατήσει κλεισμένο σε ΙΧ ένα σκυλο οπότε ειδοποίησε την αστυνομια.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ και ο σκυλος ήταν μιας 47χρονης γυναικας που διασκεδαζε μαζί με τους προαναφερομενους δυο ανδρες σε νυχτερινο κέντρο της Τούμπας του Πειραιά.

Οταν η περαστικη είδε το σκυλο παρατημένο μέσα στο αμάξι, ειδιοποιησε την Αστυνομια. Σύμφωνα με την αστυνομια, επελήφθησαν του περιστατικού δυο αστυνομικοί.

Οι ένστολοι εντοπισαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου, η οποία βγήκε από νυχτερινο κέντρο της περιοχής, έδειξε αιφνιδιασμένη και ζητησε να  της δώσουν μερικά λεπτά, να επιστρέψει στο μαγαζί για να πάρει την τσάντα της. Επανήλθε ομως μαζί με τον 56χρονο εφοπλιστή Γιώργο Λεβεντάκη και τον ηλικιας 31 ετών γιο του Γιάννη οι οποίοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με τους αστυνομικούς. (Ο Γιαννης Λεβεντάκης έχει γινει  τρόπον τινά «διάσημος» απο τη συμμετοχή του στο παιγχνιδι Game of Love). Η κατάσταση εκτραχύνθηκε και έγιναν συλλήψεις και  οι αστυνομικοι ανέφεραν στην υπηρεσία τους ότι οι δυο άνδρες τους επιτέθηκαν, τους εξύβρισαν και τους χτύπησαν.

Η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση του νόμου περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων, ενώ ο πλοιοκτήτης με τον τηλεαστέρα γιο του συνελήφθησαν για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here