«Έφυγε» ο φίλος και συνάδελφος Γιάννης Ξενάκης

Βαρύ πένθος στην οικογένειά του, στους συγγενείς, σε όλους εμάς τους φίλους του και στον δημοσιογραφικό χώρο για τον χαμό του συναδέλφου Γιάννη Ξενάκη. Ο Γιάννης έφυγε πολύ νωρίς, σε ηλικία μόλις 52 ετών… Βιάστηκε…

Βιάστηκε να κάνει παρέα στους φίλους του, που έχασε τα τελευταία χρόνια από την «Ελευθεροτυπία», τους (κατά σειρά) Κώστα Τσόγκα, Κώστα Αναστασόπουλο, Φίλιππο Συρίγο και Σεραφείμ Φυντανίδη, αλλά και τον φίλο μας από τα χρόνια του «Φίλαθλου», Λάζαρο Μουρκάκο.

Ο Γιάννης ένιωσε μια αδιαθεσία το πρωί της Παρασκευής (14/8) στην οικία του στο Μαρκόπουλο και πήγε οδηγώντας ο ίδιος το αυτοκίνητό του στο Κέντρο Υγείας. Λίγα λεπτά αφότου τον ανέλαβε ο θεράπων γιατρός, άφησε την τελευταία του πνοή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σκορπίζοντας την θλίψη σε όλο το δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο Γιάννης Ξενάκης υπήρξε ρεπόρτερ της ΑΕΚ και μετέπειτα διευθυντής του αθλητικού τμήματος της «Ελευθεροτυπίας». Ήταν ο παλαιότερος εν ενεργεία ρεπόρτερ της ΑΕΚ και εργαζόταν στην «Live Sport» από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της, όπως και στην ιστοσελίδα idreamteam.gr. Ξεκίνησε από τον «Φίλαθλο» και δούλεψε ακόμη στον «Ελεύθερο Τύπο», την «Αθλητική Ηχώ» και το Contra.gr.

Όλη η δημοσιογραφική ομάδα του PressPublica.gr εκφράζει τα βαθύτατα και ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Καλό ταξίδι, φίλε…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here