Ανοίγει πάλι η υπόθεση της Βέροιας-Εφεση άσκησε ο Καρράς

Ανοίγει πάλι ο φάκελος «Βέροια». Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρρά, άσκησε έφεση στην απαλλακτική (λόγω αμφιβολιών) απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Super League. Ο τέως μεγαλομέτοχός της Γιώργος Αρβανιτίδης και ο τέως γενικός αρχηγός της Γιώργος Λαναρής, που διώκονται και ποινικά για το ίδιο θέμα και είχαν καταθέσει στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη, κατηγορούνται για «στήσιμο» του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη σεζόν 2012-2013 (έληξε με νικητές τους Πειραιώτες 3-0).

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν ένορκες καταθέσεις από τον πρώην παίκτη της Βέροιας Νίκο Γεωργέα, και τον πρώην προπονητή της Δημήτρη Καλαϊτζίδη, που προκάλεσαν την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ Κωνσταντίνου Πετρόπουλου, ο οποίος άσκησε δίωξη στη «βασίλισσα του Βορρά» για δωροδοκία και προκαθορισμό αποτελέσματος αγώνα.  Η απαλλακτική απόφαση εκδόθηκε στις 19 Μαΐου και ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είχε δικαίωμα να ασκήσει έφεση, ωστόσο αυτό συνέβη σήμερα από τον Παναγιώτη Καρρά.

Απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα στον Παπακωνσταντίνου

Στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, ο  Γιάννης Παπακωνσταντίνου, πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και νυν μέλος του ΔΣ της ομοσπονδίας, απολογήθηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς Γιώργου Ανδρεάδη, ο οποίος του επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Αθανάσιος Τάρτης, ο τέως αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορείται μόνο για ένταξη στην εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβίασης. Μαζί με τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου βρισκόταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας, για να καταθέσει ως μάρτυρας, όμως ο Γιώργος Ανδρεάδης δεν το επέτρεψε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here