Έφαγε μπριζόλα ο Μαδούρο και έγινε διεθνώς θέμα – Εγινε απόπειρα δολοφονίας του, και πέρασε στα μονόστηλα

Βρέθηκε ο Νικολάς Μαδούρο στην Πόλη και συναντήθηκε με τον Ερντογάν στο πλαίσο του συνεδρίου που θα γινει για ενεργειακά ζητήματα με χώρες της περιοχής και κυριως  για να αναπτυχθουν οι σχέσεις με άλλα πετρελαιοπαραγωγά κράτη όπως το Αζερμπαϊτζάν. Ο Μαδουρο (που δυστυχώς στήριξε την οικονομια της χώρας στο πετρέλαιο και τώρα το πληρώνει)  είχε και άλλα να συζητήσει off the record με τον Ερντογάν, γιατί βρίσκονται και οι δύο στο στόχαστρο διεθνους ανελέητου οικονομικού και πολιτικού πολέμου και  έχουν κοινό εχθρό την Αμερική -αυτά αρκούν για να ξεχάσουν και οι δυο ότι ο ένας είναι αριστερός και ο άλλος δεξιότατος.

Ομως το τι ειπώθηκε μεταξύ τους δεν το μαθαμε, γιατί πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε το τι έφαγε ο Μαδούρο.

Ο διάσημος Τούρκος κρεοπώλης και εστιάτορας Νουσρέτ Γκιοκτσέ, υπερδιαφήμισε ότι πήγε να φάει στο εστιατοριο του στην Κωνσταντινούπολη  ο Μαδούρο, ο οποιος σχετικά αμήχανα μάλλον συνειδητοποιει το λάθος του κάπως αργά.

O συγκεκριμένος «σεφ» (πώς να τον πει κανείς) έχει κάνει στιλ τον τρόπο που αλατίζει το κρέας του και αυτό αρκουσε για να γίνει διάσημος -τον λένε Salt Bae (ο άρχοντας του αλατιου) και ετοιμάζεται να ανοίξει το πρώτο εστιατόριό του στην Ελλάδα, μάλιστα, στην Μύκονο. Αυτά τα μάθαμε κι εμείς αργά (σαν τον Μαδουρο).

Ξεσηκωθηκαν τα social media (που έτσι κι αλλιώς  αναπνέουν για να βρίζουν) και φρίαξαν οι Βρετανοι (!!) και οι Γάλοι (!!!) και όλοι οι Δυτικοί εν γένει και παρεμπιπτόντως η Βενεζουελανή αντιπολίτευση (μην ξεχναμε και τη δική μας, γιατι Μαδούρο= Τσιπρας), που ενώ ο κόσμος πεινάει, πήγε ο πρόεδρος και έφαγε σε μοδάτο φαγάδικο κοτζάμ μπριζόλα, χωρίς να πουν βεβαια ότι είχε συνάντηση με τον Ερντογάν και η μικρή έξοδος για δείπνο είχε ρυθμιστεί απο τη γραμματεία της πρεσβείας και όχι βεβαια προσωπικά από το Μαδούρο -σιγά μην ήξερε ο Μαδουρο τι εστί Γκιοκτσέ.

Και ίσως πρέπει ο Μαδούρο να νηστεύει ή να τρώει στο όρθιο σε σουβλατζίδικα (ή να πουμε ότι ήταν και απρονοησία να πάει σε μαγαζί ψωνάρας), πλην όμως πού ήταν όλα αυτά τα ΜΜΕ που όλη μέρα λύσσαξαν με το μενού όταν έγινε η αποπειρα δολοφονίας του Μαδούρο; Και γιατί  τα περισσότερα την έκαναν μονοστηλο, εκτός απο εκείνα που την έκαναν τετράστηλο επιμένοντας ότι ήταν «fake απόπειρα»;

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here