Εξώδικο Ραλλίας Χρηστίδου κατά δημοσιογράφου για ψεύτικη ανάρτηση

Με εξώδικη αναφορά «απάντησε» η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλλία Χρηστίδου στον δημοσιογράφο Κλεάνθη Λοίζου ο οποίος ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook παραποιημένη η φωτογραφία της από τη Βουλή, συνοδευόμενη με προσβλητικά και σεξιστικά σχόλια.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά της Ραλλίας Χρηστίδου, ο Κλεάνθης Λοΐζος υποχρεώθηκε να την αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη, ισχυριζόμενος ότι δεν γνωρίζει ότι πρόκειται για φωτομοντάζ.

Η Ραλλία Χρηστίδου τονίζει μεταξύ άλλων :

«Είναι άκρως χυδαία, ρατσιστική, φασιστική και ανήθικη συμπεριφορά το να διαδίδεις ψευδείς φωτογραφίες μιας γυναίκας που δεν την γνωρίζεις και δεν έχεις ΙΔΕΑ για την προσωπική της διαδρομή μόνο και μόνο επειδή υπηρετεί άλλον πολιτικό χώρο από σένα. Είναι ντροπή, είναι αίσχος να προσβάλλει κάποιος την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων και ιδιαίτερα γυναίκες που είτε πολιτεύονται είτε είναι πολιτικοποιημένες ή κομματικοποιημένες σε διαφορετικό κόμμα, χώρο, συλλογικότητα από αυτήν που υποστηρίζει εκείνος. Από 24 χρονών που είχα την ευλογία να γευτώ τα οφέλη αλλά και τις πίκρες της όποιας αναγνωρισιμότητας μου λόγω του επαγγελματός μου ως μουσικός δεν επέτρεψα ποτέ σε κανέναν να θίξει την αξιοπρέπειά μου. Δεν πρόκειται να το επιτρέψω ούτε και ως πολιτικό πρόσωπο. Και αυτό διότι πλέον δεν έχω να υπερασπίσω μόνο τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και μου κάνατε αυτή την τεράστια τιμή να είμαι εκπρόσωπός σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Όπως είπε και ο Πρόεδρος Φτάνει ως εδώ. Τίποτα δεν θα μένει αναπάντητο.

Η ανοχή μας ΠΛΕΟΝ δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από κανέναν ως αδυναμία» κατέληξε.

 

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου

Η ανάρτηση του Κλεάνθη Λοΐζου

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here