Εχθρός της Ουκρανίας και ο… 75χρονος Αλ Μπάνο

Εχθρό της πατρίδας τους θεωρούν οι Ουκρανοί και τον ιταλό τραγουδιστή Αλ Μπάνο (ή σωστότερα Αλμπάνο), επειδή -όπως αναφέρουν- είναι υποστηρικτής τους Βλαντιμιρ Πουτιν. Πιθανόν να μπήκε στη μαύρη λίστα επειδή έδωσε και συναυλία στη Μόσχα.

Ο ίδιος διαψεύδει ότι έχει κάνει σχόλια υπέρ ή κατά της Ουκρανίας και λέει πως η μόνη εκπεφρασμένη δήλωσή του είναι ότι «καλώς ο Πούτιν φρέναρε τον Ομπάμα στη Συρία».

«Γενικά είμαι ειρηνιστής» είπε ο άλλοτε εξαιρετικά δημοφιλής  τραγουδιστής. «Η λέξη πόλεμος πρέπει να αφαιρεθεί από το λεξιλόγιό μας»

Πρόσφατα  πήρε την αλβανική υπηκοότητα  επειδή ο πατέρας του είχε υπηρετήσει στην Αλβανία -εναντίον της Ελλάδας βασικά για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η δε μητέρα ονόμασε τον γιο της Αλμπάνο από το Αλβανία, επειδή εκεί βρισκόταν ο πατέρας του όταν γεννήθηκε.

«Ο πατέρας μου δεν σκότωσε ποτέ κανέναν» είπε ο Αλμπάνο τότε, όταν δηλαδή οι Αλβανοί του έδωσαν τιμητικά την αλβανική υπηκοότητα.

Στην πορεία πάντως ο τραγουδιστής Αλμπάνο Καρίσι, καθιέρωσε τπ «χωριστό»  Αλ Μπάνο αντί του Αλμπάνο

Πέρα από τα πολιτικά πάντως, ο τραγουδιστής και η ειδικά η σύζυγός του Ρομίνα Πάουερ (κόρη του Τάιρον Πάουερ) μόνο στην τέχνη στάθηκαν τυχεροί. Δόμησαν εκπληκτική καριέρα διεθνώς και απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αλλά  η πρωτότοκη κόρη τους εξαφανίστηκε όταν ήταν 24 ετών (είτε δολοφονήθηκε είτε έπεσε υπό την επήρεια ναρκωτικών στον Μισισιπή, δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της). Το ζευγάρι χώρισε λίγο μετά την εξαφάνιση της κόρης και ο Αλμπάνο μέμφθηκε την Ρομινα Πάουερ ότι έκανε καποτε  χρήση μαριχουάνας μπροστά στα ανήλικα παιδιά τους. Εκείνη εμεινε μόνη έκτοτε. Εκείνος απέκτησε άλλα δυο παιδιά με άλλη γυναίκα.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here