Εχουν εκπλαγεί με μαϊμού που μοιάζει με άνθρωπο – το viral βίντεο

Μια μαϊμού που μοιάζει λίγο περισσότερο με άνθρωπο λόγω των σιαγόνων της βασικά, έχει γίνει viral στα λεγόμενα κοινωνικά δίκτυα, που φαίνεται πως θεωρούν το γεγονός παράδοξο…. Η κάπως τετράγωνη κάτω σιαγών του, όντως καθιστά τον συγκεκριμένο «λοχιοφόρο καπουτσίνο» λίγο πιο συγγενή προς εμάς, πλην όμως όλοι ξέρουμε ότι έχουμε πολύ βαθύτερες συγγένειες με το είδος σε πολύ ουσιοστικότερους τομείς.

Το βίντεο είναι απο το ζωολογικό κείμενο του Τιαντσίν

Πολλοί διασκεδάζουν με το υπό εξαφάνιση είδος που κοιτάζει έντρομο όσους το βιντεοσκοπούν ή φωτογραφίζουν  γελώντας

Οκτώ εκατομμύρια προβολές το βίντεο και χιλιάδες σχόλια (πάνω από 5.000), χωρίς κανένα από όσα διαβάσαμε να είναι επαρκώς ευφυέστερο όσων θα έγραφε και ο ίδιος ο λοχιοφόρος καπουτσίνος αν ήξερε γραφή  -μερικά θα λέγαμε ότι ήταν και μάλλον ζωοδέστερα του αναμενόμενου. Από την αλλη όμως, ίσως φταίγαμε κι εμείς που περιμέναμε ευφυέστερα σχόλια από άτομα που εκπλήσσονται εν έτει 2018 από την  ομοιότητα πιθηκειδών και ανθρώπου. Και κανείς δεν σχολίασε ότι πιθανόν ο φουκαράς καπουτσίνος να έχει κάποιος πρόβλημα που χρήζει ιατρικής φροντίδας στην σιαγόνα του.

Το ζωάκι είναι στο ζωολογικό κήπο εδώ και 18 χρόνια, αλλά δεν ξέρουμε γιατί έγινε αιφνης «σταρ» των «κοινωνικών» μέσων τώρα που ουσιαστικά πλησιάζει προς το τέλος της ζωής του -το είδος ζει γύρω στα 20 χρόνια. Πολύ πιθανόν ο μάνατζερ του σοσιαλκαπιταλιστικού κήπου να ήθελε μια τονωτική ένεση στην κινηση που παρουσιάζει και να προμοτάρησε τον ταλαίπωρο καπουτσίνο στα «κοινωνικά» δίκτυα για να γίνει ντόρος και να μαζευτεί κάνα γουάν

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here