Αύριο η ταφή της πρώην συζύγου του Λάκη Λαζόπουλου

Την Πέμπτη το βράδυ έφυγε από τη ζωή, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών, η πρώην σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζοπούλου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν στο πλευρό της ο Λάκης Λαζόπουλος και η κόρη τους, Μαριέλλη Λαζοπούλου.

Η Τασούλα Λαζοπούλου και ο Λάκης Λαζόπουλος γνωρίστηκαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, όταν και οι δυο τους σπούδαζαν στη Νομική.

Αποτέλεσμα εικόνας για τασούλα λαζοπούλου

Το 1983, παντρεύτηκαν στη Λάρισα και το 1987 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Ο Λάκης επισκεπτόταν συχνά τους γονείς της Τασούλας στη Δράμα, με τους οποίους διατηρούσε στενούς δεσμούς. Τους σεβόταν και τους αγαπούσε, ενώ τα ίδια συναισθήματα είχε και όλη η οικογένεια της Τασούλας για εκείνον.

Με Χατζηγιάννη και Μακρυπούλια το 2014

Η διακριτική, σεμνή και σοβαρή Τασούλα Λαζοπούλου είχε κερδίσει και τη μεγάλη εκτίμηση όλων των ανθρώπων του θεάτρου. Όταν τη συναντούσαν στις πρεμιέρες του καλλιτέχνη, όλοι την πλησίαζαν για να της δείξουν την αγάπη τους. Το ζευγάρι χώρισε, αλλά διατήρησε καλές σχέσεις. Η Τασούλα τα τελευταία τρία χρόνια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήρθαν επί τούτου από Ελβετία, δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια.

Αποτέλεσμα εικόνας για τασούλα λαζοπούλου

Όταν η Τασούλα διαγνώστηκε με καρκίνο, ο Λάκης όπως έλεγαν φίλοι του,  έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Πήρε την Τασία και πήγαν στην Ελβετία,  στον γιατρό που παρακολοθουσε και τον Θέμο Αναστασιάδη. Εν συνεχεία η Τασούλα συνέχισε τη θεραπεία της σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Ελλάδα

Η ταφή θα γίνει αύριο στη Δράμα. Επιθυμία της οικογένειας είναι να μην καλυφθεί η τελετή δημοσιογραφικά ή φωτογραφικά. Η οικογένεια δεν επιθυμεί καμία δημοσιότητα και καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι του Τύπου και οι φωτογράφοι να σεβαστούν το πένθος της οικογένειας.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here