Επιχείρηση σύλληψης του δημοσιογράφου Κυρ. Θωμαΐδη, από αστυνομικούς και εισαγγελέα στα γραφεία του Σκάι, ξημερώματα!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI

Σκηνές από άλλη εποχή, εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι. Αστυνομικοί μαζί με μια εισαγγελέα, πήγαν στο κανάλι, αναζητώντας να συλλάβουν τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη. Μάλιστα επιχείρησαν να ασκήσουν προληπτική λογοκρισία, ζητώντας να μην παιχθεί η σημερινή εκπομπή του.

skai 1

Οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας που έφτασαν στον σταθμό λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα, και έκαναν έρευνα σχεδόν σε όλους τους χώρους του τηλεοπτικού σταθμού και της εφημερίδας Καθημερινή, έως τις 2.30 τα ξημερώματα χωρίς να εντοπίσουν σε κάποιο χώρο τον δημοσιογράφο.

Πληροφορίες, φέρουν να έχει κινηθεί σε βάρος του δημοσιογράφου η αυτόφωρη διαδικασία, μετά από μήνυση τη ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικό σταθμός, ζητήθηκε στις 12 παρά δέκα να μην μεταδοθεί η εκπομπή, ή οποία όμως ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Οι αστυνομικοί και η εισαγγελέας αποχώρησαν τελικά από τις εγκταστάσεις του Σκάι, στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα.

«Κανένα ένταλμα σύλληψης»

 

Όπως είπε ο κ. Θωμαΐδης κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας του με το zougla.gr, οι αστυνομικοί δεν είχαν στην κατοχή τους κάποιο ένταλμα σύλληψης, επισημαίνοντας ότι ανάμεσά τους βρισκόταν και ο διοικητής του ΑΤ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά Γιώργος Λαζάρου.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ενημερώθηκε πως σε βάρος του έχει κατατεθεί μήνυση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς όμως ο ίδιος να γνωρίζει το περιεχόμενό της παρά τις συνεχείς ερωτήσεις του προς τον κ. Λαζάρου. Επιπλέον, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την απόπειρα σύλληψής του πριν από την προβολή της σημερινής μαγνητοσκοπημένης εκπομπής, καθώς ήταν αδύνατο να γνωρίζει κάποιος το περιεχόμενό της και ως εκ τούτου να προχωρήσει σε μήνυση εις βάρος του.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here