Δυσοίωνα όλα για την 37χρονη έγκυο που αγνοείται, αφού ο πατέρας του παιδιού αυτοκτόνησε

Δυσοίωνες είναι οι προοπτικές στην αναζήτηση της 37χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία  που ήταν έγκυος -περίμενε κόρη  από έναν παντρεμένο Κρητικό. Η  τύχη της αγνοείται εδώ και 11 ημέρες. Το γεγονός ότι ο πατέρας του παιδιού της αυτοκτόνησε πριν απο μια εβδομάδα, δηλαδή 4 ημέρες μετά την εξαφάνιση της ίδιας, προκαλεί ερωτηματικά και βάζει σε άσχημες σκέψεις…. Στην αρχή δε η αυτοχειρία δεν είχε συνδεθεί με την αναζήτηση της γυναίκας.

Ο Κρητικός που αυτοκτόνησε, βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του -όπου είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο και ο παπούς του πολλά χρόνια πριν.

Ο αυτόχειρας είχε συχνά εντονότατες διαφωνίες με την αγνοούμενη έγκυο και άλλοτε της έλεγε ότι θα χώριζε για να παντρευτουν, όμως συχνά της ζητούσε και χρήματα. Δεν ήθελε «να κρατήσουν το παιδί», όμως εκείνη, επειδή πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ παιδί αν δεν κρατούσε αυτό, επέμεινε να ολοκληρώσει την εγκυμοσύνη. Είχε κάνει και υπέρηχο και ήξερε ότι περίμενε κόρη.

Στις 2 Μαίου το ζευγάρι εθεάθη στο χωριό του αυτόχειρα και η κοπέλλα είχε πει σε μια φίλη της τηλεφωνικά ότι θα πήγαινε σε μια ταβέρνα με τον σύντροφό της. Εκτοτε κανείς δεν την ξανάδε. Ο δε πατέρας του παιδιού έλεγε τις επομενες ημέρες  στους συγγενείς της εγκύου που ανησυχουσαν για την εξαφάνισή της,  ότι η σύντροφός του τον εγκατέλειψε και έφυγε για το εξωτερικό, κάτι που κανένας από αυτούς δεν πίστεψε.

Φίλη της αγνοουμένης είπε:

«Ο σύντροφος της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να «το ρίξει». Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό μαζί του  κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…» .

Τέσσερεις μερες μετά  την εξαφάνισή της, ανήσυχοι οι γείτονες του Κρητικού επειδή δεν τον έβλεπαν, πήγαν στο σπίτι του και τον βρήκαν νεκρό.

Ο γιος του αυτόχειρα (απο τον πρώτο του γάμο) είπε

«Είχα δει τον πατέρα μου μια μέρα προτού βρεθεί νεκρός. Γνώριζα και την αγνοούμενη. Ομως η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική όταν τον είδα. Γι αυτό και όταν με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε άσχημη πλάκα. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε».

Είναι άγνωστο πού βρισκεται η 37χρονη Ντέσι Ιλιεβα και γίνονται έρευνες σε δασικές περιοχές καθώς και σε πηγάδια  στην αγροτική περιοχή, στο χωριό Κεραμές Αγίου Βασιλείου, στα νότια του νομού Ρεθύμνου, εκεί όπου εθεάθη τελευταία φορά η άτυχη γυναίκα. Η περιοχή έχει και πολλές χαράδρες οπότε οι έρευνες είναι αρκετά δύσκολες.

Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζονται είναι ο σύντροφός της να την σκότωσε και μετά απελπισμένος να αυτοκτόνησε, αλλά επίσης δεν αποκλείεται  και να έγινε κάποιο ατύχημα οπότε εκείνος φοβήθηκε ότι θα κατηγορείτο για φόνο και το απέκρυψε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here