Δυσάρεστη ανατροπή στην υπόθεση των δίδυμων κοριτσιών που αγνοούνται

 

Nέα δυσάρεστη τροπή παίρνει η υπόθεση των 9χρονων διδύμων, της Βασιλικής και της Σοφίας Φιλιπποπούλου οι οποίες αγνούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Ο πατέρας του Γιάννης Φιλιππόπουλος δήλωσε ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.

Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.

Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.

Η Ανατροπή

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο newsit.gr ότι ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο όντως εμφανίστηκε, το πρωί της Τετάρτης (25.07.2018) στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας. Και είπε στους αστυνομικούς ότι τα παιδιά στα οποία στέκεται δίπλα την ώρα της διάσωσης είναι τα δικά του παιδιά! Εκτίμησε πως ίσως ο πατέρας των 9χρονων κοριτσιών, μέσα στην αγωνία του για τα παιδιά του, να έχει μπερδευτεί.

Ο Γιάννης Φιλιππόπουλος επίσης βρέθηκε νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας για να δώσει κατάθεση για την υπόθεση.

Η κατάθεση του άνδρα περιπλέκει τα πράγματα. Τα δυο κορίτσια ήταν μαζί με τον παππού τους, Φίλιππο Φιλιππόπουλο και τη γιαγιά τους Σοφία. Η τύχη των δυο τελευταίων αγνοείται, όπως κι εκείνη των δυο μικρών κοριτσιών.

Σημειωτεον ότι και ο καπετάνιος του σκάφους είχε δώσει ελπίδες, επειδή είχε πει ότι ειδε τις διδυμες αλλά επειδή ήταν με μια γυναίκα και άλλα δύο παιδιά, ρώτησε και του είπαν ότι ήταν δικά της. Ομως ουσιαστικά μιλούσε για τα δυο κορίτσια της φωτογραφίας, που μπορεί όντως να μην είναι οι δίδυμες και απλά να μοιάζουν στα αγνοούμενα κορίτσια, οπότε ο καπετάνιος μέσα στην τρομερή αναστάτωση και ψυχική πίεση της διάσωσης να τις «κατέγραψε» ως δίδυμες, χωρίς να είναι.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here