Δυναστεία αλά Λαρισαϊκά: Δημητρακοπουλος: «Η μητέρα μου έχει άνοια και σφετερίζονται την περιουσία της»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο οποίος αμφισβητεί το περιεχόμενο των δηλώσεων της μητέρας του -δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας.

Ο κ. Δημητρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αφορμή την δήθεν δήλωση της μητέρας μου Δανάης Δημητρακόπουλου που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο της Εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας που αφορούν εμένα και την σύζυγο μου έχω να δηλώσω τα ακόλουθα:

«Η σημερινή δήθεν δήλωση της μητέρας μου είναι αδύνατον να έγινε από την ίδια, με το συκοφαντικό για εμένα και τη σύζυγο μου περιεχόμενο. Μεθοδεύτηκε, όπως μεθοδεύτηκε και η δήθεν κατάθεσή της στους αστυνομικούς, χωρίς την παρουσία εισαγγελέως όπως θα έπρεπε , από τα δύο αδίστακτα πρόσωπα που γνωρίζει όλη η Λάρισα, τα οποία σφετερίζονται την οικογενειακή μας περιουσία.

Η μητέρα μου, κατά γενική ομολογία, πάσχει από γεροντική άνοια και είναι συνεπώς αδύνατον και να καταθέσει και να συντάξει δηλώσεις. Καθοδηγείται συνεπώς από τα δύο αυτά αδίστακτα πρόσωπα που έχουν δημιουργήσει γύρω της ασφυκτικό κλοιό για την εξυπηρέτηση των δικών τους σκοπιμοτήτων.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης και ο νομικός μου σύμβουλος κ. Αλέξης Κούγιας θα ενημερώσει άμεσα τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Πέπα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Δημητρίου για τα όσα παράνομα συμβαίνουν στη Λάρισα και τα οποία έχουν άμεσο πολιτικό αντίκτυπο αφού η εφημερίδα της οικογενείας μας δεν είναι τυχαία αλλά είναι η μεγαλύτερη στην Περιφέρεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιωργος Δημητρακόπουλος κληρονόμησε μαζί με τη μητέρα του την εφημερίδα που ειχε δημιουργήσει ο πατέρας του, αλλά όταν αποφάσισε να αφοσιωθεί στην πολιτική (εξελέγη ευρωβουλευτής με τη ΝΔ) έκανε το μερίδιο του δωρεά εν ζωή στη μητέρα του. Το 2007 άλλαξε γνώμη, είπε ότι έκανε τη δωρεά προσωρινά και ζήτησε το μερίδιό του πίσω, αλλά η μητέρα του αρνήθηκε και μάνα και γιος κατέληξαν στα δικαστήρια -που 3 φορές δικαίωσαν την μητέρα.

Πριν απο μια εβδομάδα ο Δημητρακόπουλος προσπάθησε να επισκεφθεί τη μητέρα του και συνελήφθη για παρενόχληση με πρωτοβουλία του διευθυντή της «Ελευθερίας» και διευθύνοντα συμβούλου της εταιρείας Γιώργου Μιχαλόπουλου.

Ο Δημητρακοπουλος θεωρεί ανυπόστατη την παρενόχληση και μήνυσε τον Μιχαλόπουλο, οπότε συνελήφθη κι αυτός.

Σήμερα δημοσιεύθηκε ένα άρθρο που φέρει την υπογραφή της Δανάης Δημητακοπούλου, που υποστηρίζει τον Μιχαλοπουλο και λέει οτι δεν έχει καμια σχέση με το γιο της, ότι συναντώνται μόνο στα δικαστήρια, και ότι  δίνει διατροφή για τα εγγόνια της

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here