Δρίτσας κατά ΝΕΩΝ: Θα σταματήσει ο κατήφορος αναξιοπιστίας; Αμφιβάλλω

 

Για κατήφορο δημοσιογραφικής αναξιοπιστίας εγκαλεί  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσας, τα ΝΕΑ. Αφορμή δημοσίευμα που τον εμφανίζει να εγκαλεί την αντιπολίτευση για την ακύρωση της συμφωνίας με την Σ. Αραβία και να ξεχνά δήθεν, τα παιδιά της Υεμένης.

Αναφέρει στην απάντησή του ο κ. Δρίτσας:

Επειδή, ευφάνταστη (;) δημοσιογράφος, σε μια από τις εφημερίδες του κ. Μαρινάκη, έγραψε ότι «ο Δρίτσας ξέχασε την Υεμένη, τα παιδιά και τους αμάχους και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για την ακύρωση μιας “επικερδούς διακρατικής συμφωνίας”», αποστέλλω προς κάθε ενδιαφερόμενο/νη την τοποθέτησή μου, από τα  επίσημα – αδιόρθωτα πρακτικά της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, (Τετάρτη 20/12/2017). Για να βγάλει, κάθε ενδιαφερόμενος/νη, τα συμπεράσματά του/της, αναφορικά με την ανυπαρξία δημοσιογραφικής αξιοπιστίας μιας ιστορικής εφημερίδας, όπως είναι Τα Νέα.

*Υπογραμμισμένα τα επίδικα σημεία, από τα οποία προκύπτει σαφώς ότι πουθενά δεν είπα, ούτε υπονόησα, όσα μου αποδίδονται με τρόπο κατασκευασμένο. Προκύπτει, επίσης, σαφώς ότι Τα Νέα …εμπνεύστηκαν την κατασκευασμένη είδηση από την προβοκάτσια που ανεπιτυχώς επιχείρησε εναντίον μου ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Εδώ τα αποσπάσματα πρακτικών της Βουλής: 20.12.2017 ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here