Δρακόντεια μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου-7000 αστυνομικοί στο κέντρο

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για τη σημερινή επέτειο του Πολυτεχνείου ετοιμάζει η αστυνομία, καθώς στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται ήδη 7.000 αστυνομικοί. Αυστηρά μέτρα φύλαξης από πάνοπλους αστυνομικούς έχουν ληφθεί και για κτιρία ξένων συμφερόντων όπως, γαλλικών, αμερικανικών και βρετανικών,  που μπορεί να γίνουν στόχοι λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Η πορεία του Πολυτεχνίου θα ξεκινήσει γύρω στις 15:30, όμως από τις 2 το μεσημέρι, θα είναι κλειστοί με εντολή της Αστυνομίας, οι σταθμοί του μετρό Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Μέγαρο Μουσικής, για λόγους ασφαλείας. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους τρεις σταθμούς χωρίς όμως να κάνουν στάση.

Επιπλέον, λόγω της ημέρας, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα είναι σε ισχύ στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο μέχρι την Πλατεία Κάνιγγος.

Οι εν λόγω ρυθμίζεις αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Τέλος, η τροχαία συστήνει στους οδηγούς να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τος στους χώρους των εκδηλώσεων, στις οδούς που θα περάσει η πορεία και γύρω από την Πρεσβεία των ΗΠΑ, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για να αποτραπούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here