Δραγασάκης σε Μεϊμαράκη: Μην με εμπλέκεις σε σχέδια και ρόλους

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI
Απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος  πρότεινε να αναλάβει πρωθυπουργός κυβέρνησης εθνικής ενότητας στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έλαβε η ΝΔ έδωσε μέσω facebook ο Γιάννης Δραγασάκης.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε τον κ. Μεϊμαράκη, τονίζοντας ωστόσο πως η πρόταση του αρχηγού της ΝΔ, υπηρετεί «κάποιους στόχους τακτικής» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, παρακάλεσε τον κ. Μεϊμαράκη, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησης που έχουν, να μην τον εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αποδεχτεί.

Συγκεκριμένα, ο κ. Δραγασάκης έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μεϊμαράκη για την πρότασή του. Κατανοώ ότι αυτή υπηρετεί κάποιους στόχους τακτικής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θα ήθελα όμως να τον παρακαλέσω, στο όνομα της αμοιβαίας εκτίμησής μας, να μη με εμπλέκει σε ρόλους και σχέδια που και ο ίδιος πολύ καλά γνωρίζει ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αποδεχτώ».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here