Δόμνα Μιχαηλίδου: Η οικονομολόγος υφυπουργός που δεν… πολιτεύεται! Οι απίθανες ατάκες της για να μην απαντήσει σε «δύσκολες» ερωτήσεις

Η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου μετά τις απίστευτες δηλώσεις της για την ψυχική νόσο των αντιστασιακών στη χούντα, πέτυχε σήμερα έναν νέο άθλο. Για να μην απαντήσει σε «δύσκολες» ερωτήσεις σχετικά με την επικαιρότητα, έφτασε στο σημείο να επικαλεσθεί ότι η ίδια είναι οικονομολογος και δεν..πολιτεύεται!!!

Ναι, η υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η σύμβουλός του στη ΝΔ, είπε το αμίμητο ότι δεν πολιτεύεται!!!

Όταν βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα με τα ρατσιστικά ακροδεξιά μπάρμπεκιου, την κάλυψη Κυρανάκη σε αυτές και το άδειασμα από την Ντόρα Μπακογιάννη, η υπουργός είπε αρχικά, με εμφανώς αμήχανο ύφος,  ότι δεν κατάλαβε την ερώτηση συνέχεια ότι… είναι οικονομολόγος.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής, αν και εμφανώς έκπληκτοι από τις απαντήσεις που λάμβαναν, έκαναν τιτάνια προσπάθεια να αποσπάσουν μία δήλωση της υφυπουργού.

Στη συνέχεια, όταν της ζήτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις του Χαράλαμπου Αθανασίου για τη Λέσβο, ο οποίος δήλωσε ότι «υπάρχει και μία ανησυχία γιατί αλλοιώνεται ο πληθυσμός, καθώς έχουν αυξηθεί πάρα πολύ οι μετανάστες» και πρόσθεσε ότι το νησί κινδυνεύει να γίνει νέα Ροδόπη, η υφυπουργός απάντησε ότι «εγώ δεν πολιτεύομαι, απλά κάνω τη δουλειά μου»!

Πρέπει να πρόκειται για παγκόσμιο ρεκόρ μη- απαντήσεων και μια από τις πλέον αποτυχημένες συνεντεύξεις στην ιστορία, που δείχνει ότι η υφυπουργός- τουλάχιστον επί της οθόνης «δεν το ‘χει».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here