Φαρμακοποιός ο άνδρας που δολοφόνησαν με 7 σφαίρες στο Νέο Ψυχικό

Στις 9.35 σήμερα  το πρωί στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε  57χρονο φαρμακοποιό  την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Όπως ανέφερε και το προηγούμενο ρεπορτάζ, ο  άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Τοτε ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί με περίστροφο. Στη συνέχεια έτρεξε  και επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο Volkswagen στο οποίο κάποιος τον περίμενε με αναμμένη τη μηχανή.

Ολα αυτά έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ενός καφενείου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι απο το πάρκινγκ του φαμρακοποιού. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμούς.

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οπως έγινε γνωστό, ήταν φαρμακοποιός στο επάγγελμα.  Σύμφωνα με τους γείτονες, ο φαρμακοποιός είναι παντρεμένος με μία γιατρό και κατοικούν πολλά χρόνια στο σπίτι έξω απο το οποίο έγινε ο φόνος.

Η αστυνομία ελέγχει τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας σε Μεσογείων, Κηφισίας αλλά και τους γύρω δρόμους προκειμένου  να εντοπίσει το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Επειδή το επώνυμο του φαρμακοποιού είναι Φλώρος, αρχικά στην Ασφάλεια σήμανε συναγερμός καθώς υπήρξαν φόβοι μήπως οι πυροβολισμοί συνδέονται με την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου της Energa. Ωστόσο έπειτα από τις σχετικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για απλή συνωνυμία και πως οι δύο υποθέσεις δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Δεν έχουμε πληροφορίες για τα πιθανά κινητρα των δραστών, όμως ο τρόπος εκτέλεσης παραπέμπει σε οργανωμένος έγκλημα απο «επαγγελματίες».
Νεότερο ρεπορτάζ εδώ
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here