Δολοφονία στο Περιστέρι: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βίντεο με τον δράστη

Βίντεο από τη στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας μέσα στην καφετέρια γνωστού ηθοποιού στο Περιστέρι, έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ. από κάμερα ασφαλείας.

Με βάση το υλικό που έχουν στα χέρια τους, οι Αρχές εκτιμούν ότι πολύ γρήγορα θα αναγνωρίσουν τον δράστη και θα προχωρήσουν στη σύλληψή του μιας και ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. 

Από το υλικό προκύπτει  ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν. Οι δυο τους συνομιλούσαν για περίπου 1,5 ώρα. Κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε και όταν επέστρεψε κρατούσε όπλο στα χέρια του. Αφού πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα εκ των οποίων τη μια στο κεφάλι σηκώθηκε να φύγει αλλά επέστρεψε και άρχισε να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με μανία.

Αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε ότι «Εμείς δουλεύουμε σε μαγαζί δίπλα, στον πρώτο πυροβολισμό πεταχτήκαμε έξω. Προλάβαμε τον δράστη μέσα στο καφέ, ο οποίος έβγαινε τρέχοντας από την μπροστινή πόρτα. Του είχε ρίξει άλλες δύο πιστολιές. Η πρώτη ήταν στην πλάτη, μετά του έριξε άλλες δύο στην πλάτη. Συνέχισε να τον χτυπάει με το όπλο στο κεφάλι ενώ ήταν ήδη πυροβολημένος ο άνθρωπος».

«Ήταν 1,5 ώρα μαζί στην καφετέρια. Έφυγε και ξαναήρθε μέσα σε δύο λεπτά, κάθονταν δύο φίλοι μου στο διπλανό τραπέζι. Γύρισε, μπήκε από την πλαϊνή τζαμαρία του μαγαζιού, πήδηξε, λέει στον κόσμο μην φοβηθείτε, δεν θα σας πειράξω. Τον πυροβόλησε μία φορά στην πλάτη και μετά δύο στο κεφάλι. Τον χτύπησε με το όπλο και έφυγε μέσα στα στενά» πρόσθεσε.

Το θύμα παραλήφθηκε εν ζωή από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν» όπου κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here