Δίπλα στους πρόσφυγες καθημερινά ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέχισε και την Καθαρά Δευτέρα την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει για τη βοήθεια των χιλιάδων προσφύγων που βρίσκονται ή καταφθάνουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως ενημέρωσαν οι Ερυθρόλευκοι:

«Η Καθαρά Δευτέρα λογίζεται ως αργία για, τουλάχιστον, τον περισσότερο κόσμο αλλά για τον Ολυμπιακό αργίες ΔΕΝ υπάρχουν. Ειδικά όταν πρόκειται για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας δεν γίνονται παύσεις. Παρά τη βροχή και την κακοκαιρία η αγκαλιά αγάπης του Θρύλου ήταν ξανά ανοιχτή για τους ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί από τις πατρίδες τους αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Στο λιμάνι του Πειραιά έχουν συγκεντρωθεί χιλιάδες πρόσφυγες που μέρα με τη μέρα αυξάνονται. Αυξάνεται ωστόσο και η αλληλεγγύη του Ολυμπιακού που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει και την συμπαράστασή του.

Μέχρι και περίπου στις 21.30 απόψε τα βαν αγάπης του Ολυμπιακού ήταν στις πύλες του λιμανιού του Πειραιά και μοίραζαν φαγητό και ρούχα στους ταλαιπωρημένους πρόσφυγες. Χιλιάδες, δίχως υπερβολή, μερίδες φαγητού (αφού μέρα με τη μέρα αυξάνονται και οι ανάγκες) μοιράστηκαν στους ανθρώπους που δοκιμάζονται σωματικά και ψυχολογικά.

Παράλληλα, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τις αντιξοότητες από την κακοκαιρία, ο Ολυμπιακός μοίρασε και ρούχα. Μπουφάν, σκούφοι, γάντια, αντιανεμικά και πολλά άλλα που θα τους κρατήσουν ζεστούς δόθηκαν από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Καραϊσκάκης ΑΕ, κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ήταν και πάλι παρών και συντονιστής της όλης προσπάθειας για να αισθανθούν πιο άνετα και πιο ζεστά οι χιλιάδες αυτοί άνθρωποι που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά.Ακόμα και μπάλες, για τους μικρότερους σε ηλικία πρόσφυγες, μοιράστηκαν από τον Ολυμπιακό προκειμένου τα παιδιά να ξεφεύγουν λίγο με το παιχνίδι απ’ αυτή τη σκληρή καθημερινότητα που βιώνουν».

ÄÉÁÍÏÌÇ ÔÑÏÖÉÌÙÍ ÁÐÏ ÔÏÍ ÏËÕÌÐÉÁÊÏ ÓÔÏÕÓ ÐÑÏÓÖÕÃÅÓ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ

ÄÉÁÍÏÌÇ ÔÑÏÖÉÌÙÍ ÁÐÏ ÔÏÍ ÏËÕÌÐÉÁÊÏ ÓÔÏÕÓ ÐÑÏÓÖÕÃÅÓ ÓÔÏ ËÉÌÁÍÉ ÔÏÕ ÐÅÉÑÁÉÁ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here