«Δημοκρατία»: Να παρέμβει το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ

«Aυτή η ατιμία δεν έχει προηγούμενο! Ο ΣΚΑΙ έδειξε ψεύτικο πρωτοσελιδο της δημοκρατίας (βρήκε ένα πριν από 3 χρόνια) για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη. Το ΕΣΡ βλέπει; Η ΕΣΗΕΑ; Και επειδή μπορεί να ακούσουμε ότι πρόκειται για… λάθος, νωρίς το πρωί είχε εμφανιστεί το σωστό πρωτοσέλιδο. Λίγο μετά τις 8 άλλαξε! Θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δημοσιογράφοι ανέχονται τέτοια κακοποίηση της αλήθειας. Αναρωτιέμαι, ευθιξία έχει κανείς τους;» 

Τα παραπάνω έγραψε χθες στα σόσιαλ μίντια ο διευθυντής της «δημοκρατίας», Δ. Ριζούλης, και σήμερα μετά την οργισμένη αντίδρασή του η εφημερίδα επανέρχεται και στο πρωτοσέλιδό της γράφει: «ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Ο Σκάι έδειξε ψευτικο πρωτοσέλιδο για να κρύψει το θέμα Γεωργιάδη / Κραυγαλέα περίπτωση εξαπάτησης της κοινης γνώμης. Το ΕΣΡ και η ΕΣΗΕΑ οφείλουν να παρέμβουν».

Θυμίζουμε ότι κατά την παρουσίαση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων την Τετάρτη στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ενώ παρουσίασαν όλες τις εφημερίδες της 27ης Φεβρουαρίου 2019, όταν έφτασαν στη «Δημοκρατία», το πρωτοσέλιδό της είχε αντικατασταθεί με το αντίστοιχο του… 2016 (δείτε ΕΔΩ).

Κατά «σατανική σύμπτωση», το χθεσινό πρωτοσέλιδο της «Δημοκρατίας» άφηνε αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την καταδίκη του Νίκου Γεωργιάδη, καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να «διώξει τους φαύλους» (δείτε ΕΔΩ)

.zoornalistas.com

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here