Δήμητρα Ματσούκα: Παραδέχθηκε περιστασιακή χρήση κοκαΐνης

Περιστασιακή χρήση κοκαΐνης παραδέχτηκε, μέσω του συνηγόρου της, η Δήμητρα Ματσούκα, κατά τη διάρκεια της απολογίας της στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αναφορικά με την υπόθεση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών με επίκεντρο το εστιατόριο Li Li Shu στο Κολωνάκι, γνωστού ως «σουσάδικο της κόκας».

Η ηθοποιός, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στη μακρά λίστα των διάσημων κατηγορουμένων για την υπόθεση, δεν παρέστη αυτοπροσώπως στο δικαστήριο για να απολογηθεί.

Ο συνήγορός αναφερόμενος στις ηχογραφημένες συνομιλίες υποστήριξε ότι οι επίμαχοι διάλογοι αφορούν ξεκάθαρα ίδια χρήση, επισημαίνοντας ότι η εντολέας του είναι περιστασιακή χρήστης και δεν έχει την παραμικρή σχέση με το κύκλωμα.

Η Δήμητρα Ματσούκα ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των συνομιλιών της με τον 53χρονο που καταγράφηκαν από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. και αφορούσαν την αγορά κοκαΐνης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Σε μια από αυτές, μάλιστα, φέρεται ότι τηλεφωνεί στον φερόμενο ως «εγκέφαλο» του κυκλώματος, Σταύρο Περουκίδη για να προμηθευτεί ναρκωτικά και για φιλικό της πρόσωπο. Στη συμπληρωματική απολογία του ο 53χρονος κατηγορούμενος ρωτήθηκε από την έδρα για τις δυο επίμαχες συνομιλίες συνομιλίες με τη γνωστή πρωταγωνίστρια και υποστήριξε ότι επρόκειτο για «κεράσματα»!

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο διάλογο που οδήγησε σε ραντεβού με την ηθοποιό, είπε χαρακτηριστικά: «Με πήρε τηλέφωνο, ήταν για κεράσματα κατέβηκα κάτω από το σπίτι μου και την ήπιαμε μαζί» αναφέρει το δημοσίευμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here