Δήμαρχος Ραφήνας: Φοβάμαι ότι υπάρχουν νεκροί

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν νεκροί από την φωτιά, των οποίων ο αριθμός δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη, εξέφρασε με δηλώσεις του σε τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων ο Δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

«Υπάρχουν εγκλωβισμένοι, άνθρωποι που έχω δει με τα μάτια μου καμένους εν ζωή, πιθανώς θα υπάρχουν και νεκροί. Σίγουρα υπάρχουν και νεκροί. Ναι, θεωρώ ότι υπάρχουν και νεκροί» υποστήριξε ο κ. Μπουρνούς στον ANT1.

Όπως είπε , είδε ανθρώπους γεμάτους εγκαύματα να στέκονται στην άκρη του δρόμου περιμένοντας για βοήθεια, ενώ προσέθεσε ότι η καταστροφή απο την πύρινη λαίλαπα στην περιοχή είναι τεράστια, κάνοντας λόγο για τουλάχιστον 200 καμένα σπίτια.

Ο κ. Μπουρνούς επανέλαβε λίγο αργότερα στον ΣΚΑΪ: «Εχω δει μάλλον έναν νεκρό, είδα έναν άνθρωπο ακίνητο στο δρόμο στα δυτικά όρια του Δήμου» είπε, προσθέτοντας ότι είδε και αρκετούς με εγκαύματα

« Η πυροσβεστική δεν επιχειρεί αλλά προσπαθεί να απεγκλωβίσει κατοίκους» είπε. Σύμφωνα με τον κ. Μπουρνούς υπάρχουν πάρα πολλοί εγκλωβισμένοι στην παραλία τόσο στο Μάτι όσο και στο Κόκκινο Λιμανάκι όπου έχουν καεί ολοσχερώς τα σπίτια, μαζί και το δικό του.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here