Δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη κατά Κεραμέως: Είναι παντελώς αδιάφορη-ΣΥΡΙΖΑ: Το μπάχαλο που προκάλεσε η κυβέρνηση στα σχολεία δεν κρύβεται

«Το μπάχαλο που έχει προκαλέσει η κυβέρνηση στα σχολεία δεν κρύβεται πλέον ούτε από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Τελευταίο παράδειγμα ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, Δήμαρχος Πυλαία Χορτιάτη, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και κεντρικό στέλεχος της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα¨, αναφέρει σε σχόλιο του το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και εξηγεί:

Ο κ. Καϊτεζίδης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του σήμερα έκανε λόγο ευθέως για ανικανότητα και αδιαφορία της κυρίας Κεραμέως, η οποία δεν δίνει λύσεις σε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με τα σχολεία.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι “η αδιαφορία δεν έχει τελειωμό” και ότι “η κυρία Κεραμέως είναι παντελώς αδιάφορη”. Επίσης τόνισε ότι παρά το γεγονός ότι έχει αποστείλει επιστολές προσωπικά τόσο στην κα Κεραμέως, όσο και στην κυρία Ζαχαράκη,“ και οι δυο δεν γύρισαν το τηλέφωνο. Αυτό είναι τραγικό!”. Και ως αποτέλεσμα αυτών, όπως είπε, “θα ταλαιπωρούμαστε τα παιδιά, οι γονείς, εμείς για την αδιαφορία των δύο υπουργών”.

“Αν το κράτος είναι κουφό, αν το κράτος είναι σε ύφεση, αν κοιμάται δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα”, είπε. Στο τέλος της συνέντευξής του ζήτησε από την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη “να κάτσουν να δουλέψουν επιτέλους” ή “καλό θα είναι να μας απαλλάξουν από την παρουσία τους για να καθίσουν να δουλέψουν άλλοι άνθρωποι. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι για τις δύο κυρίες”.

Καλούμε την κα Κεραμέως και την κα Ζαχαράκη να ακούσουν επιτέλους τις φωνές διαμαρτυρίας των ανθρώπων που διαχειρίζονται τα προβλήματα που οι ίδιες δημιουργούν, όπως και τις φωνές των γονιών και των παιδιών. Διαφορετικά ο πρωθυπουργός να πάψει να παίζει τον θεατή και, όπως είπε το κεντρικό στέλεχος του κόμματός τους, να τις απαλλάξει από τα καθήκοντά τους.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here